Over Pauw Interieur

Pauw Interieur is de interieur-afdeling van Multiwand, een van de de grootste behangersbedrijven van het land. En waar Multiwand zich vooral richt op de bedrijfssector, helpt Pauw Interieur ook graag particulieren die op zoek zijn naar luxe wand- en raambekleding met bijbehorende accessoires.

Niet zomaar een behangetje aanbieden maar juist de pareltjes uit het vak. Want jij bent op zoek naar iets aparts, een eye-catcher. En die kun je bij ons vinden. Met het persoonlijke advies dat van jouw huis echt een thuis maakt.

Sinds de oprichting in 2000 heeft Multiwand een portfolio opgebouwd waar we enorm trots op zijn: zelfs het Koninklijk Paleis op de Dam is behangen door de vakmensen achter Multiwand! 

Maar ook andere mooie referenties zoals het Krasnapolsky Hotel, Van Der Valk Hotels, Fitland XL, de Efteling, Erasmus Medisch Centrum en vele andere zijn projecten waar we onze vakkundigheid hebben mogen laten zien.

Met ons leveranciersnetwerk kunnen wij onze opdrachtgevers een scala aan mooie oplossingen aanbieden. Net iets anders, iets exclusievers. Middels beursbezoeken, netwerkbijeenkomsten blijven wij op de hoogte van de nieuwste trends en merken. Door onze ervaring in de bouwsector kunnen wij verschillende disciplines goed op elkaar afstemmen en desgewenst het aanspreekpunt zijn tijdens jouw verbouwing.