Nieuw online:

Khroma Aquila

Gezien bij VT Wonen

Terug op voorraad

Salontafels Tobias
Al 20 jaar een begrip in Den Bosch e.o.

Specialist in luxe behang

Thuis in alle merken: Arte , Casamance, DWC, Eijffinger, Hooked on Walls, Khroma, Mind the Gap, Moooi, Omexco & meer

Kleur- en interieuradvies op maat

Ben je op zoek naar een ervaren stylist voor een kleur- en interieuradvies op maat? Bij ons ben je dan zeker aan het juiste adres voor zowel een zeer uitgebreid interieuradvies aan huis, als voor enkel een kleuradvies voor een bepaalde ruimte. Een compleet advies bestaat uit een moodboard, tekening van de indeling, kleur- en materialenplan, meubelenkeuze en een lichtadvies. Al deze elementen zijn belangrijk om de juiste sfeer te creëren, maar natuurlijk kun je ook zelf een selectie maken van de gewenste onderdelen. De prijs voor een kleur- of interieuradvies op maat hangt dan ook af van hoe uitgebreid je het advies wilt hebben. Het maakt daarbij niet uit om welke ruimte het gaat. Of je nu de slaapkamer, woonkamer, keuken of je kantoor opnieuw wilt inrichten, onze stylist staat voor je klaar met een passend advies, waarbij we enkel kosten rekenen voor de elementen waar je graag interieuradvies voor wilt.

Interieuradvies

Bel: 06 19792452

WhatsApp: 06 19792452

Kleuradvies op maat

Een van de onderdelen van ons interieuradvies is het kleuradvies. Veel mensen vinden het lastig om de juiste kleuren te kiezen voor hun interieur. Ze weten wat ze mooi vinden, maar de juiste kleuren selecteren is lastiger dan het lijkt, zeker als je meerdere kleuren met elkaar wilt combineren. Of ze durven juist niet te kiezen voor bepaalde kleuren. Het effect van kleur op de ruimte is namelijk erg groot en een kleuradvies bepaalt dus eigenlijk de basis ervan. Met ons kleuradvies kun je met een gerust hart meubels en accessoires gaan shoppen en uiteraard denken we ook met je mee over de juiste kleuren op de wanden en zaken als keukenkastjes en raamdecoratie. Met de juiste combinatie aan kleuren is jouw interieur altijd in balans en bovendien persoonlijk.

Interieuradvies op maat

Een compleet interieuradvies in Den Bosch en omgeving

Heb je aan enkel een kleuradvies niet voldoende? Kies dan voor ons complete interieuradvies op maat. Dit advies omvat alle zaken die belangrijk zijn bij het inrichten van een ruimte. We denken met je mee over de juiste indeling van de ruimte, passende verlichting, het gebruik van materialen zoals stoffen, houtsoorten en verschillende soorten vloeren en we kunnen zelfs specifieke meubels adviseren. Dit interieuradvies is bedoeld voor iedereen die een complete ruimte aan wil pakken en wil dat een ervaren stylist zorgt voor samenhang en precies de juiste sfeer. Met behulp van 3d beelden en wandaanzichten laten we zien hoe de ruimte eruit komt te zien, waardoor het voor iedereen gemakkelijk te visualiseren is. En wist je al dat we tevens leverancier van de meest bekende behangmerken en raambekleding zijn? Zo kunnen we niet alleen een passend advies uitbrengen, maar tevens het behangen en stylen van de ramen voor onze rekening nemen, handig toch?

Kleur advies op maat

Interieurstylist inhuren in regio Den Bosch

Onze showroom met behangprints en raambekleding is gevestigd in Den Bosch, maar onze interieurstylist is in te schakelen in de gehele regio daaromheen. Heb je een kleuradvies op maat nodig in een van onderstaande plaatsen, of wil je je gehele woning een make-over geven en weet je niet waar te beginnen? Neem dan contact met ons op, want als ervaren stylisten weten wij precies hoe je een stijlvol en gezellig interieur creëert. Wij geven onder andere interieuradvies aan huis in onderstaande plaatsen en alle plaatsen eromheen:

  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Oisterwijk
  • Oss
  • Rosmalen
  • Tilburg
  • Vught
  • Waalwijk

Persoonlijk en op maat

Je kent het, je loopt (weer) in een woonwinkel en vindt veel mooi, maar hoe ga je dit bij elkaar pakken. En nog belangrijker; hoe maak je dit eigen?

Kom je er zelf niet uit? Maak dan een vrijblijvende afspraak om elkaar te inspireren en knopen door te hakken.

We geven je uiteraard graag kleur- en behangadvies. Maar ook een uitgebreid totaalplan voor een gehele verdieping is mogelijk. En wat te denken van een lichtplan om sfeer in huis in de juiste toon te zetten.