Interieuradviseur Den Bosch en omgeving

Is jouw huis wel toe aan een make-over, maar heb je geen idee hoe je dat aanpakt? Weet je bijvoorbeeld niet welke kleuren goed bij elkaar passen of kun je niet kiezen uit de vele mooie behangprints en raambekleding? Als interieuradviseur in Den Bosch en omgeving staan wij voor je klaar met een professioneel advies. Onze kleurexperts weten namelijk alles van styling en inrichting en weten precies hoe je de gewenste stijl of sfeer in een ruimte creëert. Heb je juist nog geen flauw idee wat je mooi vindt en welke stijl daarbij past? Ook dan kan een interieuradviseur van Pauw Interieur je hierbij helpen. Met onze hulp creëer je gemakkelijk het interieur van je dromen, dat niet alleen past bij de woning zelf, maar ook bij de bewoners.

Interieuradvies

Bel: 06 19792452

WhatsApp: 06 19792452

Interieurstylist en woonwinkel in regio Den Bosch

Bij Pauw Interieur zijn we niet alleen gespecialiseerd in interieuradvies, maar ook in luxe behang van de meest bekende en vooraanstaande merken. Daarnaast hebben we een grote collectie stijlvolle raambekleding in het assortiment. In onze showroom in Den Bosch kun je al deze collecties bekijken en in deze regio is tevens onze interieurstylist werkzaam. Deze kan in de hele regio van Den Bosch bij je aan huis komen om de ruimtes te bekijken, waarna een passend advies met betrekking tot kleurgebruik, indeling, verlichting en styling wordt gegeven.

Interieuradvies

Liever alleen een kleuradvies of wil je dat we enkel met je meedenken bij het kiezen van een mooi behang? Dat kan natuurlijk ook! Onze interieurstylist staat voor je klaar om al je vragen met betrekking tot het inrichten en stylen van je huis te beantwoorden. Of je nu je slaapkamer, woonkamer of kantoor een nieuwe look wilt geven, wij zorgen ervoor dat de ruimte er straks super mooi uitziet en bovendien helemaal bij je past. Een interieuradvies kan bij ons dan ook zo klein of juist zo uitgebreid zijn als je zelf wilt! We kunnen zelfs helpen met het verkoopklaar maken van de woning, wat handig kan zijn als deze op dit moment een wat gedateerde look heeft.

Interieurstylist inhuren in Den Bosch

Kun je niet wachten om het interieur van je huis een nieuwe look te geven en heb je daar wat hulp bij nodig van onze woonstylist? Neem dan even contact met ons op, dan leggen we je precies uit hoe we te werk gaan en wat je van een advies kunt verwachten. Je kunt onze interieurstylist inhuren in Den Bosch, maar ook in de gehele regio daaromheen, zoals in de plaatsen:

  • Eindhoven
  • Oisterwijk
  • Oss
  • Rosmalen
  • Tilburg
  • Vught
  • Waalwijk
Interieuradvies

In overleg met jou maken we een plan voor alle ruimtes die je opnieuw wilt inrichten of wat extra’s wilt geven. Daarbij passen we ons volledig aan jouw persoonlijke smaak aan. Droom je van een eclectisch interieur met een veelheid aan kleuren of juist een ruimte met een neutrale look en veel natuurlijke elementen? Of ben je juist helemaal fan van interieurs in zachte pasteltinten? Wat jouw woonwens ook is, onze interieurstylist is er om je te helpen deze te realiseren. Voor welke ruimte(s) zou jij graag een persoonlijk advies aan huis willen van Pauw Interieur?