Nieuw online:

Khroma Aquila

Gezien bij VT Wonen

Terug op voorraad

Salontafels Tobias
Al 20 jaar een begrip in Den Bosch e.o.

Specialist in luxe behang

Thuis in alle merken: Arte , Casamance, DWC, Eijffinger, Hooked on Walls, Khroma, Mind the Gap, Moooi, Omexco & meer

Interieuradvies op maat

Bij Pauw Interieur zijn we gespecialiseerd in interieuradvies op maat. We zijn er bijvoorbeeld voor mensen die niet goed weten hoe ze hun woning kunnen inrichten, of die met specifieke vragen rondlopen betreft de styling, kleurgebruik en afwerking. Weet je bijvoorbeeld niet hoe je een lichtplan maakt voor de woonkamer of slaapkamer? Onze interieurstylist helpt je graag verder! Of wil je graag meer balans in je interieur creëren met behulp van bestaande meubelstukken? Vaak zijn een paar kleine aanpassingen of een nieuw kleurtje of behang op de muur al voldoende om de hele ruimte een nieuwe sfeer te geven. Ons interieuradvies focust zich dan ook specifiek op jouw vraag of wens en een advies is natuurlijk altijd maatwerk

Interieuradvies

Bel: 06 19792452

WhatsApp: 06 19792452

Kleur- en behangadvies op maat

Bij Pauw Interieur kunnen we je op verschillende wijzen helpen je interieur te vernieuwen of op stijlvolle wijze te stylen. We kunnen bijvoorbeeld een interieuradvies op maat geven met betrekking tot de kleuren en (behang)- prints in de ruimte. Het bepalen van de kleuren is namelijk een van de eerste dingen die je moet doen als je een ruimte inricht, gezien kleur een ontzettend groot effect heeft op de uiteindelijke sfeer. Met een kleuradvies op maat van onze interieurstylist ligt er alvast een goede basis en kun je gemakkelijk meubels en accessoires uitzoeken die goed bij elkaar passen. Wil je graag een mooi behang op de muren? Goed nieuws, want we zijn officieel dealer van vele luxe behangmerken en ook bij het uitzoeken van deze behangprints kan onze interieurstylist je goed adviseren.

Interieuradvies

Compleet interieuradvies op maat

Je kunt er ook voor kiezen om onze stylist een compleet interieuradvies op maat te laten maken. Dit advies omvat een moodboard, voorlopig en definitief ontwerp, kleur- en materialenplan, meubelkeuze en zelfs een lichtplan. Je moet namelijk niet onderschatten hoe groot de impact van een goed lichtplan in de woning is. Met dit interieuradvies bij de hand wordt het inrichten van de ruimt(s) een stuk makkelijker, want je hebt een leidraad waar je constant op terug kunt vallen. Wil je liever zelf een selectie maken uit de diensten die we aanbieden met betrekking tot interieurstyling? Dat kan! Je ontvangt van ons altijd een offerte op maat, waarbij de prijs uiteraard lager uitvalt als je een kleinschaliger advies wenst.

Advies en inspiratie voor een cinewall

Een hedendaagse trend in de woonkamer is het maken van een cinewall. Een cinewall wordt ook wel een TV-wand genoemd; een voorzetwand waarin een TV gemonteerd wordt. In veel gevallen worden hierin ook een soundbar en een sfeerhaard gemonteerd en worden er vaak lades en open vakken in aangebracht voor het uitstallen van mooie accessoires. Alle kabels worden weggewerkt zodat er een sfeervol geheel onstaat in je woonkamer. Voor een gedegen advies en het opdoen van inspiratie ben je bij ons aan het juiste adres. Wij denken met je mee over de maatvoering, juiste afwerkingen en kleuren zodat de cinewall een mooi geheel vormt met de rest van het interieur. In ons assortiment tref je ook prachtige soorten behang aan van de meest gerenommeerde merken om je cinewall mee af te werken. Kortom, wij kunnen je een volledig advies geven voor je totale inrichting.

Interieuradvies

Interieurstyling & woonwinkel in Den Bosch

Naast interieuradvies kun je bij ons ook terecht voor een grote collectie luxe behangmerken en allerlei soorten raamdecoratie op maat. Deze nemen we indien gewenst mee in ons advies, waardoor je voor zowel de wandafwerking als gordijnen direct voor een scherpe prijs bij ons terecht kunt. Tevens kunnen we u voorzien van de mooiste woonaccessoires zoals een windlicht, bijzettafel of led kaarsen. Wij hebben diverse mooie merken in ons assortiment waaronder accessoires van PTMD en Light & Living. Deze kun je zowel in onze webwinkel als in de showroom kopen. Onze showroom is gevestigd in Den Bosch en voor een interieuradvies komen we graag bij je aan huis en kun je ons inschakelen in de gehele regio rond Den Bosch, zoals in onderstaande plaatsen:

  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Oisterwijk
  • Oss
  • Rosmalen
  • Tilburg
  • Vught
  • Waalwijk

Persoonlijk en op maat

Je kent het, je loopt (weer) in een woonwinkel en vindt veel mooi, maar hoe ga je dit bij elkaar pakken. En nog belangrijker; hoe maak je dit eigen?

Kom je er zelf niet uit? Maak dan een vrijblijvende afspraak om elkaar te inspireren en knopen door te hakken.

We geven je uiteraard graag kleur- en behangadvies. Maar ook een uitgebreid totaalplan voor een gehele verdieping is mogelijk. En wat te denken van een lichtplan om sfeer in huis in de juiste toon te zetten.