Hotel chique behang

Bij Pauw Interieur weten we precies wat je bedoelt als je een hotelgevoel wilt creëren in huis, bijvoorbeeld in de slaapkamer. Bij ons ben je dan ook aan het juiste adres voor hotel chique behang, waarmee je gemakkelijk een super de luxe basis legt voor je complete interieur. We zijn dan ook gespecialiseerd in de verkoop van de meest luxe behangmerken en kunnen je bovendien voorzien van een advies op maat met betrekking tot de totale inrichting van je huis. Ben je bijvoorbeeld verliefd geworden op een van de hotel chique behangsoorten uit onze collectie, maar weet je niet hoe je deze sfeer doortrekt in de overige kleuren, meubels en accessoires? Onze stylist komt graag bij je thuis om je te helpen de juiste combinaties te kiezen, zodat alles één geheel wordt. Je bent dus zowel voor chic behang met een hoteluitstraling als voor een interieuradvies bij ons aan het juiste adres en dat alles voor een concurrerende prijs.

Behang aanbod

Bel: 06 19792452

WhatsApp: 06 19792452

Chique hotel behang voor in de slaapkamer

We spreken uit ervaring als we zeggen dat hotel chic behang ontzettend vaak in de slaapkamer wordt toegepast. In een hotel heb je immers doorgaans enkel een slaapkamer en deze heeft in de betere hotels vaak een luxe uitstraling. Alle elementen zijn op elkaar afgestemd en er is gebruik gemaakt van mooie kleuren, vormen en materialen. Als je dit hotelgevoel ook in je eigen slaapkamer wilt toepassen is een luxe behang een verstandige eerste keuze. Met hotel chic behang geef je de ruimte namelijk direct een knus en behaaglijk gevoel en maak je het jezelf qua verdere styling makkelijk.

Hotel chique behang

Hotel chique behang met print

Of je nu van een rustige print in neutrale kleuren houdt of van een opvallende look met veel contrast, in onze webshop vind je online gemakkelijk hotel chic behang dat bij je past. Een opvallende bloemenprint in donkere kleuren bijvoorbeeld, of juist een licht behangetje met gouden accenten. Misschien droom je wel van een mooi fotobehang op de wand achter je bed, voor een al net zo trendy hotelgevoel. Vind je het lastig een keuze te maken? Laat het ons weten, we denken immers graag met je mee!

De perfecte akoestiek met behang van stof of suède

Wil jij je slaap- of woonkamer niet alleen de ultieme hoteluitstraling geven, maar tegelijkertijd de akoestiek verbeteren? Ons luxe behang van suède of stof is daar perfect voor! Kies bijvoorbeeld voor behang met een velvet look, dat in één klap de galm uit de ruimte wegneemt. Deze is super knus, of je hem nu toepast in een woon-, eet-, of slaapkamer. Ook een variant met suèdelook is perfect als chic hotel behang. Deze maakt de ruimte minstens net zo knus en heeft een heuse designuitstraling.

Showroom met chique behangmerken

Wil je onze collectie hotel chique behang graag in het echt bekijken? Dat is mogelijk in onze showroom in Den Bosch. Daar bekijk je tevens onze grote collectie raambekleding, waarmee je jouw hotelkamer thuis helemaal afmaakt. En wil je dat een van onze stylisten een plan op maat voor je maakt zodat de hele ruimte precies uitstraalt wat je voor ogen hebt? Dan komen we graag bij je aan huis voor een interieuradvies, eventueel op basis van het chique hotel behang dat je reeds hebt uitgezocht. Dit is mogelijk in de gehele regio rondom Den Bosch, bijvoorbeeld in en om de volgende plaatsen:

  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Oisterwijk
  • Oss
  • Rosmalen
  • Tilburg
  • Vught
  • Waalwijk
Khroma behang

Persoonlijk en op maat

Je kent het, je loopt (weer) in een woonwinkel en vindt veel mooi, maar hoe ga je dit bij elkaar pakken. En nog belangrijker; hoe maak je dit eigen?

Kom je er zelf niet uit? Maak dan een vrijblijvende afspraak om elkaar te inspireren en knopen door te hakken.

We geven je uiteraard graag kleur- en behangadvies. Maar ook een uitgebreid totaalplan voor een gehele verdieping is mogelijk. En wat te denken van een lichtplan om sfeer in huis in de juiste toon te zetten.