Exclusieve raambekleding kopen

Bij Pauw Interieur kun je een grote selectie exclusieve raambekleding kopen. Deze is enkel te bestellen vanuit onze showroom in Den Bosch, omdat wij vinden dat je de stoffen en materialen in het echt en bij daglicht moet zien om ze goed te kunnen beoordelen. We hebben zowel luxe gordijnen als jaloezieën in het assortiment en alles wordt volledig op maat gemaakt. Wat de stoffen betreft richten we ons enkel op de beste kwaliteit, wat geresulteerd heeft in het ontwikkelen van ons huismerk: NEGENTIEN80. Daarmee leggen we nadruk op exclusieve raambekleding, want de gehele collectie is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een prachtige, luxe uitstraling. Raambekleding is als je het ons vraagt namelijk ontzettend belangrijk bij het creëren van sfeer in huis en met onze collectie exclusieve raambekleding lukt je dat zeker.

Raambekleding

Bel: 06 19792452

WhatsApp: 06 19792452

Exclusieve raambekleding van NEGENTIEN80

Ons huismerk voor raambekleding is ontwikkeld om onze klanten tegemoet te komen met de meest exclusieve stoffen met een prachtige structuur en dat voor een zeer concurrerende prijs. Alle raambekleding is bovendien erg tijdloos en kan dus jarenlang mee. We focussen ons dan ook niet enkel op de huidige trends op het gebied van exclusieve raambekleding, maar ook op ontwerpen en stoffen die eigenlijk nooit echt uit de trendboeken verdwijnen. Of je nu een transparante inbetween met grove structuur zoekt voor je woonkamer of een verduisterend gordijn met een ietwat glimmende afwerking voor je slaapkamer, wij hebben het allemaal. En uiteraard geven we je graag een passend advies voor je nieuwe gordijnen of jaloezieën, eventueel in combinatie met een volledig interieuradvies. Zo stel je met onze hulp gemakkelijk je droominterieur samen, want wij zorgen ervoor dat alle kleuren en materialen én de indeling en verlichting van de woning bij elkaar passen.

Exclusieve raambekleding

Luxe gordijnen en jaloezieën op maat

Bij Pauw Interieur hebben we een passie voor woninginrichting en dat zie je terug in onze grote collectie luxe gordijnen en jaloezieën op maat. Raambekleding is voor veel mensen slechts een noodzakelijk kwaad, maar wij laten zien dat je exclusieve gordijnen juist in kunt zetten om de sfeer in een ruimte helemaal af te maken. Gordijnen of jaloezieën in precies de juiste kleurtint en een matching stof dragen immers bij aan het totaalplaatje, in plaats van dat ze er enkel zijn om inkijk tegen te gaan. Door alle raambekleding op maat te maken sluit het bovendien perfect aan, wat de luxe uitstraling nog eens extra benadrukt.

Barcelona behang

Luxe raambekleding showroom

Ben je benieuwd geworden naar onze volledige collectie exclusieve raambekleding? Kom dan ons eigen merk jaloezieën en gordijnen bekijken in onze showroom in Den Bosch. Je bent van harte welkom om je te komen oriënteren en, indien gewenst, denken we met je mee om de raambekleding af te stemmen op je woning en interieur. Wil je graag een totaalplaatsje wat betreft interieuradvies van onze stylisten? Dat kan natuurlijk ook! We komen graag langs voor een advies aan huis, eventueel in combinatie (of op basis van) de nieuwe raambekleding die je hebt uitgezocht. Dit is onder andere mogelijk in alle onderstaande plaatsen, maar contacteer ons ook gerust als je elders in de regio van Den Bosch woont.

  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Oisterwijk
  • Oss
  • Rosmalen
  • Tilburg
  • Vught
  • Waalwijk

Persoonlijk en op maat

Je kent het, je loopt (weer) in een woonwinkel en vindt veel mooi, maar hoe ga je dit bij elkaar pakken. En nog belangrijker; hoe maak je dit eigen?

Kom je er zelf niet uit? Maak dan een vrijblijvende afspraak om elkaar te inspireren en knopen door te hakken.

We geven je uiteraard graag kleur- en behangadvies. Maar ook een uitgebreid totaalplan voor een gehele verdieping is mogelijk. En wat te denken van een lichtplan om sfeer in huis in de juiste toon te zetten.