Exclusief & luxe behang

In de webshop van Pauw Interieur kun je vele soorten exclusief en luxe behang online bestellen. We zijn officieel dealer van vele bekende behangmerken, zoals Eijffinger, Arte en Cole & Son. Deze collectie exclusieve behangmerken is samengesteld vanuit onze passie voor behang en is er voor mensen die wel houden van een vleugje luxe. Van museumwaardige bloemendessins tot heuse grafische kunstwerkjes, in onze webshop vind je het allemaal. En vind je het lastig om een keuze te maken uit al deze merken en/of dessins? Dan is het goed om te weten dat je ons ook in kunt schakelen voor een advies op maat. Onze stylisten helpen je de juiste print te kiezen en doen dat aan de hand van jouw eigen wensen op het gebied van kleur, sfeer en uitstraling. Met onze prachtige behangcollectie én ons persoonlijke advies creëer je zonder moeite het interieur van je dromen.

Behang aanbod

Bel: 06 19792452

WhatsApp: 06 19792452

Exclusief behang op maat kopen

In onze webshop vind je zowel exclusief en luxe behang op rol als op maat. Bij het maatwerk behang (van het merk Daisy James bijvoorbeeld) kies je zelf de uitsnede in de betreffende print en wordt deze vervolgens op maat van de muur gemaakt. Unieker kan bijna niet! Zoek je een luxe behang dat voor jouw muur gemaakt lijkt? Contacteer ons dan even voor alle beschikbare dessins en laat ons de print dan ook letterlijk op maat maken.

Exclusief luxe behang

Luxe behang van suède of stof

Heb je voor het ultieme luxe gevoel al eens gedacht aan behang van stof of suède? Dit oogt niet alleen erg exclusief, maar heeft ook een mooi effect op de akoestiek van de ruimte. Zeker grote ruimtes waarin weinig meubels staan lenen zich perfect voor behang van stof, zoals een zachte velvet variant of juist wat grovere boucléstof. In onze webshop vind je diverse soorten luxe, stoffen behangsoorten, die ondanks dat ze wat dikker zijn dan normaal behang heel gemakkelijk op de muur zijn aan te brengen. Hoe luxe wil je het hebben?

Exclusief fotobehang online

Er zijn maar weinig behangprints zó gedetailleerd als een exclusief fotobehang. Bij Pauw Interieur hebben we de mooiste fotoprints en illustraties voor je geselecteerd, welke in hoge resolutie worden gedrukt op het fijnste materiaal. Met luxe fotobehang haal je een heuse eyecatcher in huis, die je interieur in één klap persoonlijk maakt. Ga je voor een natuurlijke print met bloemen of planten of liever een luxe fotobehang met grafische uitstraling? Indien gewenst denken we met je mee bij het maken van de juiste keuze, zodat jouw exclusieve behang aan al je wensen en eisen voldoet.

Exclusief en luxe behang

Showroom & behangadvies in regio Den Bosch

Vind je het moeilijk om een keuze te maken uit alle soorten exclusief behang in onze webshop? Dat begrijpen we helemaal! In onze behangzaak in Den Bosch kun je langskomen om alle merken en dessins in het echt te komen bekijken. Of maak je liever gebruik van onze gratis sampleservice? Daarmee kun je gemakkelijk kijken of de print in de betreffende ruimte past en of je hem in het echt net zo mooi vindt als op de foto.

Ook kun je bij ons terecht voor een kleur- en behangadvies op maat. In de gehele regio rondom Den Bosch komen we graag bij je langs om de ruimte(s) te bekijken, waarna we een passend advies uitbrengen. Dit doen we onder andere in alle onderstaande plaatsen, maar neem gerust contact met ons op als jouw woonplaats er niet tussen staat:

  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Oisterwijk
  • Oss
  • Rosmalen
  • Tilburg
  • Vught
  • Waalwijk