Casamance behang kopen

Bij Pauw Interieur kun je een grote collectie Casamance behang kopen. Dit Franse behangmerk geniet bekendheid over de hele wereld en is zowel verkrijgbaar in onze showroom als in de webshop, waar je direct de prijs van de diverse soorten behang kunt zien. We gebruiken dit behang geregeld in onze interieuradviezen, want de vele prachtige prints van dit merk voegen een persoonlijk accent toe aan elke ruimte. Het is een merk met een hele wereldse uitstraling, met veel designs waarin elementen uit andere culturen worden gebruikt. Casamance behang kopen is dan ook interessant voor wie een interieur met een verfijnde, maar wereldse look wenst. Met Casamance behang leg je de perfecte basis voor een uniek interieur en als je wilt denken we graag met je mee over de totale styling en het verdere kleurgebruik van je interieur.

Casamance behang

Bel: 06 19792452

WhatsApp: 06 19792452

De collecties Casamance behang online

In onze webshop vind je online een zeer ruim aanbod Casamance behang. De dromerige collectie Casamance Nuit D’Orient Persee bijvoorbeeld, met een print van diverse bloemen en palmen met een Oosterse twist. Of de mooie Aventura lijn met verschillende soorten tropisch bloemenbehang in opvallende kleuren. Durf jij het aan om een van deze eyecatchers op je muren aan te brengen? Daarnaast hebben we van Casamance ook diverse prints die wat minder opvallen, zoals houtlook of het luxe marmerlook behang. Of ga je toch voor een mooie dierenprint als basis voor jouw interieur? Of je nu een mooi vintage look behang zoekt of simpelweg een print met veel goud, groen, blauw of zwart; in de grote collectie designbehang van Casamance vind je altijd wel een behang dat bij je past. Bij Pauw Interieur leveren we al dit Casamance behang aan huis en indien gewenst kun je ons tevens als professioneel behanger inschakelen om het behang op de muren aan te brengen.

Casamance Marakanda behang

Behangadvies aan huis

Vind je het moeilijk om een keuze te maken uit alle soorten Casamance behang in ons online aanbod? Dat snappen we heel goed! Daarom kun je in onze showroom in Den Bosch alle designs op je gemak komen bekijken. Liever een advies op maat van een van onze kleurexperts, bijvoorbeeld voor de woonkamer of slaapkamer? We komen graag bij je thuis om met je mee te denken en het juiste behang te kiezen voor de sfeer die je voor ogen hebt in de betreffende ruimte(s).

Je vindt onze showroom met behang en raambekleding in Den Bosch, maar we kunnen onze Casamance behang natuurlijk door heel Nederland leveren. Ben je op zoek naar een professioneel interieuradvies? Wij staan (onder andere) voor je klaar in alle volgende plaatsen:

  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Oisterwijk
  • Oss
  • Rosmalen
  • Tilburg
  • Vught
  • Waalwijk

Persoonlijk en op maat

Je kent het, je loopt (weer) in een woonwinkel en vindt veel mooi, maar hoe ga je dit bij elkaar pakken. En nog belangrijker; hoe maak je dit eigen?

Kom je er zelf niet uit? Maak dan een vrijblijvende afspraak om elkaar te inspireren en knopen door te hakken.

We geven je uiteraard graag kleur- en behangadvies. Maar ook een uitgebreid totaalplan voor een gehele verdieping is mogelijk. En wat te denken van een lichtplan om sfeer in huis in de juiste toon te zetten.