Behangspecialist Den Bosch en omgeving

Bij Pauw interieur ben je aan het juiste adres voor zowel de aanschaf als het aanbrengen van de meeste luxe behangsoorten in de omgeving van Den Bosch. De reden dat wij hét adres zijn voor het kopen van behang is dat we gespecialiseerd zijn in de verkoop van luxe behang. Daarnaast geven we maar al te graag een compleet interieuradvies, maar indien gewenst ook een los kleur- en behangadvies. Heb je een bepaalde stijl of sfeer in gedachten en kun je niet kiezen uit de vele prachtige merken en designs? Onze behangspecialist staat voor je klaar en helpt je bij het selecteren van een behang dat precies aansluit bij je wensen.

Behang aanbod

Bel: 06 19792452

WhatsApp: 06 19792452

Behangspecialist voor advies aan huis

Behang is ontzettend sfeerbepalend en is door de grote impact die het heeft op de ruimte in feite de basis voor de rest van het interieur. Daarom is het fijn om te weten dat je onze behangspecialist kunt vragen om bij je thuis langs te komen. De ruimtes worden dan door ons geanalyseerd en vervolgens brengen we een passend kleur- en behangadvies uit. In dit advies gaan we niet alleen in op de kleuren of behangprints die goed zouden passen in de ruimte(s), maar geven we bijvoorbeeld ook aan welke muren we zouden behangen en welke niet. Misschien is het wel beter om niet de gehele muur te behangen of het behang van je keuze te combineren met een muur in een mooie, effen kleur. Als behangspecialist weten we alles van het effect dat kleur heeft op je interieur en dit laten we graag zien in een behangadvies aan huis.

Showroom behangspecialist in Den-Bosch

Behangadvies voor de woonkamer of slaapkamer

De ruimtes waar wij als behangspecialist in Den Bosch en omgeving het meest voor ingeschakeld worden zijn de woon- en slaapkamer. Dit zijn immers de ruimtes waar doorgaans de meeste tijd wordt doorgebracht. In ons assortiment vind je veel merken behang die als fantastische basis kunnen dienen voor deze (en andere) ruimtes, zoals Elitis behang, VT Wonen behang en Arte behang. Maar wat is het effect van alle verschillende prints, en hoe creëer je precies de sfeer die je voor ogen hebt?

Behangadvies aan huis in Den Bosch en omgeving

Een behangspecialist van Pauw Interieur denkt graag met je mee bij het kiezen van het juiste behang en kan indien gewenst zelfs een compleet interieuradvies uitbrengen, inclusief raambekleding. Deze adviseur zal tevens de prijs van ons behang en alle verschillende opties op een rijtje zetten, wat de keuze zal vergemakkelijken. Met de hulp van onze kleurexperts én de grote collectie behang van topmerken uit onze behangwinkel creëer je zonder veel moeite het interieur van je dromen. Welke ruimte in je huis kan wel een make-over gebruiken? We zijn als behangspecialist in Den Bosch gevestigd, maar hebben reeds een grote klantenkring opgebouwd in, onder andere, onderstaande plaatsen:

  • Eindhoven
  • Oisterwijk
  • Oss
  • Rosmalen
  • Tilburg
  • Vught
  • Waalwijk

Persoonlijk en op maat

Je kent het, je loopt (weer) in een woonwinkel en vindt veel mooi, maar hoe ga je dit bij elkaar pakken. En nog belangrijker; hoe maak je dit eigen?

Kom je er zelf niet uit? Maak dan een vrijblijvende afspraak om elkaar te inspireren en knopen door te hakken.

We geven je uiteraard graag kleur- en behangadvies. Maar ook een uitgebreid totaalplan voor een gehele verdieping is mogelijk. En wat te denken van een lichtplan om sfeer in huis in de juiste toon te zetten.