Akoestische panelen kopen

Ben je op zoek naar een manier om de akoestiek in je woning of kantoor te verbeteren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze akoestische panelen zijn dé oplossing voor geluidsproblemen in woningen en bedrijfspanden. Een slechte akoestiek kan namelijk heel vervelend zijn en op de lange termijn zelfs hoofdpijn en andere gezondheidsklachten veroorzaken. Om dit te voorkomen is het verstandig om akoestische wandpanelen te plaatsen die het geluid kunnen absorberen. Pauw Interieur kan je hierbij helpen. Zo kunnen we de akoestische muurpanelen met een hoogte tot wel drie meter op maat maken, die je snel en eenvoudig zelf op de muur kunt monteren.

Bel: 06 19792452

WhatsApp: 06 19792452

Akoestiek verbeteren met akoestische panelen

Geluid bestaat uit golven. Wanneer een geluidsgolf een hard oppervlak raakt, kaatst hij terug de ruimte in. Wanneer het geluid niet wordt geabsorbeerd door zachte materialen, blijft het weerkaatsen en nagalmen door de kamer. Dit zorgt voor problemen zoals echo's en blootstelling aan harde geluiden. Je kunt dit vergelijken met een stuiterbal. Wanneer een stuiterbal niet wordt afgeremd door bijvoorbeeld een tapijt, blijft het maar stuiteren. Onze geluiddempende wandpanelen bevatten gerecycled vilt, wat ervoor zorgt dat geluid wordt opgenomen in de wand en uit de ruimte verdwijnt.

Akoestische panelen

Je kent het vast wel: ruimtes met een slechte akoestiek waardoor je moeite hebt om de ander te verstaan. Dit is heel vervelend en het is dan ook belangrijk om deze geluidsproblemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij kunnen je hiermee van dienst zijn. Om de akoestiek in een ruimte écht te verbeteren, heb je akoestische panelen nodig. Onze panelen zorgen ervoor dat het geluid wordt gedempt, waardoor ook de galm verdwijnt. Je zult meteen het verschil merken, wanneer je het akoestische paneel aan de wand hebt gemonteerd.

Stijlvolle akoestische panelen voor woningen en bedrijven

Niet alleen woningen, maar ook bedrijfspanden kampen vaak met geluidsproblemen. Denk bijvoorbeeld aan restaurants, winkelpanden en kantoorgebouwen. Wanneer een kantoor niet over de juiste akoestiek beschikt, wordt geconcentreerd werken vrijwel onmogelijk door galmende geluid. Gelukkig zijn onze akoestische panelen ook zeer geschikt voor bedrijfsruimtes. Met maten van tot wel 300 cm hoog en 52 cm breed, kun je onze geluidsabsorberende panelen namelijk zonder problemen plaatsen in hoge bedrijfspanden.

Bij Pauw Interieur begrijpen we dat design heel belangrijk is. Daarom zijn onze akoestische wandpanelen niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Ons assortiment biedt 50 verschillende kleurencombinaties van het merk WoodUpp, waarmee er altijd een geluidsabsorberend wandpaneel is dat perfect bij jou en je interieur past. Twijfel je welk wandpaneel het beste in jouw interieur staat? Dan staan we voor je klaar met professioneel advies.

Akoestische wandpanelen

Online bestellen bij Pauw Interieur

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze WoodUpp panelen, maar wil je ze liever niet bestellen voordat je ze met eigen ogen hebt gezien? Wil je meer informatie over de styling, de materialen (zoals eiken) of de prijs van onze akoestische panelen? Dan ben je van harte welkom in onze showroom in Den Bosch. Onze akoestische panelen worden in Europa geproduceerd, waardoor we ze snel kunnen leveren. Een deel van de collectie hebben we altijd op voorraad. Akoestische muurpanelen kopen hoeft bij ons dus niet moeilijk te zijn. We leveren onze akoestische panelen door heel Nederland. Om je een beeld te geven, vind je hieronder een kleine greep uit de lijst met plaatsen waar we onze akoestische panelen al hebben mogen leveren:

  • Eindhoven
  • Oisterwijk
  • Oss
  • Rosmalen
  • Tilburg
  • Vught
  • Waalwijk

Persoonlijk en op maat

Je kent het, je loopt (weer) in een woonwinkel en vindt veel mooi, maar hoe ga je dit bij elkaar pakken. En nog belangrijker; hoe maak je dit eigen?

Kom je er zelf niet uit? Maak dan een vrijblijvende afspraak om elkaar te inspireren en knopen door te hakken.

We geven je uiteraard graag kleur- en behangadvies. Maar ook een uitgebreid totaalplan voor een gehele verdieping is mogelijk. En wat te denken van een lichtplan om sfeer in huis in de juiste toon te zetten.