Akoestisch behang op maat

In onze webshop vind je een stijlvolle collectie akoestisch behang, wat we op maat kunnen leveren. Het is namelijk verkrijgbaar per strekkende meter. Akoestisch behang op maat is perfect voor relatief grote ruimtes die wat hol klinken, maar ook om kleinere ruimtes extra knus te maken. Een woonkamer of slaapkamer bijvoorbeeld, worden in één klap gezellig met akoestisch behang op de wanden. Door ons brede aanbod met diverse kleuren pas je de stijl van het behang gemakkelijk aan jouw smaak aan, terwijl ze allemaal een wat luxe, exclusieve uitstraling hebben. Dit geluiddempend behang is namelijk behang met de structuur van stof, zoals velvet of bouclé. En ook behang met een laagje kunstleer heeft een prettig, akoestisch effect op een ruimte. Welke past het beste in jouw interieur?

Behang aanbod

Bel: 06 19792452

WhatsApp: 06 19792452

De voordelen van geluiddempend behang

Een wand behangen met geluiddempend behang resulteert direct in een prettigere leefomgeving of werkomgeving. Geluiden worden veel doffer en de ruimte galmt niet meer. Dit is erg prettig in ruimtes waarin slechts weinig meubels komen te staan en die toch knus moeten aanvoelen. De geluiddempende werking is echter niet de enige reden om dit type behang te kopen. Het oogt namelijk ook nog eens heel erg luxe. Zeker de velvet varianten ogen op elk moment van de dag anders, afhankelijk van hoe het licht erop valt. Overdag zijn ze reeds super zacht en gezellig, maar in de avond met wat sfeerverlichting geven ze de ruimte echt een extra dimensie. Als laatste is ons geluiddempend behang op maat zeer geschikt voor wanden die niet helemaal glad zijn afgewerkt. Het is namelijk wat dikker dan normaal behang, waardoor dit soort oneffenheden niet meer opvallen.

Arte facet behang

Geluidsabsorberend behang van Dutch Walltextile Company (DWC)

Bij Pauw Interieur zijn we gespecialiseerd in exclusief en luxe behang van de meest bekende topmerken. Ons geluidsabsorberend behang is van het merk Dutch Walltextile Company, een Nederlands merk met behang van absolute topkwaliteit. Bij DWC maken ze behang van velours, bouclé en imitatieleer, wat allemaal per strekkende meter te bestellen is. Al dit akoestisch behang op maat is een prachtige basis voor chique interieurs, maar het doet het ook fantastisch in vergaderruimtes en winkels.

Akoestisch behang van Dutch Walltextile Company online bestellen

In onze webshop kun je al dit akoestisch behang op maat bestellen tegen een concurrerende prijs. Houd daarbij de breedte van het betreffende design in de gaten, wat meestal 130 cm is. Wil je het behang graag in het echt bekijken? Dat kan in onze showroom in Den Bosch, maar je kunt ook gemakkelijk DWC behang kleurstalen aanvragen via onze website. Heb je hulp nodig bij het berekenen van het aantal meters dat je nodig hebt, of wil je graag dat we met je meedenken over welk geluiddempend behang het beste bij de ruimte past? Contacteer ons dan gerust! We staan voor je klaar met antwoorden op praktische vragen, maar onze stylist kan je ook helpen met een interieuradvies op maat. Daarvoor komen we zelfs aan huis, onder andere in de volgende plaatsen:

  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Oisterwijk
  • Oss
  • Rosmalen
  • Tilburg
  • Vught
  • Waalwijk