Kleur van het jaar 2024

Verschillende kleurmakers kiezen ieder jaar een kleur van het jaar.

Naar goede gewoonte verkoos het alom gerespecteerde Pantone Color Institute ook voor 2024 een kleur van het jaar. Maak kennis met Pantone 13-1023 Peach Fuzz, een gezellige en hartverwarmende tint die gevoelens van empathie en oprechte vriendschap opwekt.  

Pantone 2024

 

Bij Flexa komen we in de buurt van deze trend, ook bij Flexa gaan ze voor zachtheid, natuur en rozetinten.  De buzz-collectie van Flexa zijn geïnspireerd door de natuurlijke 'buzz' en biodiversiteit van velden en weiden met wilde bloemen. Ze kunnen elke kamer in je huis een gevoel van vitaliteit en levenslust geven. 

FLexa

 

In onze webshop vind u passende roze woonaccessoires. Maar zeker in combinatie met goud of brons krijgen deze kleuren een luxueze uitstraling. 

Met haar zachte uitstraling is deze kleur ideaal om te gebruiken op grote oppervlakken. Je kan gerust meerdere muren bekleden met deze kleur zonder dat het al te zwaar wordt.Ze laat zich gemakkelijk combineren met natuurlijke aardetinten zoals beige, bruin en grijs, en ook naast edelmetaalkleuren doet ze het fantastisch. In combinatie met goud straalt ze één en al luxe uit, zonder in te boeten op haar zachtheid.