Nieuw online:

Khroma Aquila

Gezien bij VT Wonen

Terug op voorraad

Salontafels Tobias
Al 20 jaar een begrip in Den Bosch e.o.

Specialist in luxe behang

Thuis in alle merken: Arte , Casamance, DWC, Eijffinger, Hooked on Walls, Khroma, Mind the Gap, Moooi, Omexco & meer

Een nieuwbouwwoning inrichten van ontwerp tot uitvoering

Betrekt u binnenkort een nieuwbouwwoning en wilt u deze (deels) door een professionele partij laten inrichten? Bij Pauw Interieur hebben we geruime ervaring en kunnen we uw nieuwbouwwoning inrichten op een manier die helemaal past bij alle bewoners. We verzorgen daarbij het complete plaatje, van muur- en raambekleding tot meubels, verlichting, accessoires en meer. Of u nu enkel een kleur- of behangadvies wenst of een compleet advies voor de algehele inrichting, een nieuwbouwhuis inrichten wordt een stuk makkelijker met de hulp van onze stylisten. We denken actief met u mee en dragen originele ideeën aan waar u zelf niet op was gekomen.

Interieuradvies

Bel: 06 19792452

WhatsApp: 06 19792452

Een nieuwbouwhuis inrichten: de basis

Het inrichten van een nieuwbouwwoning begint altijd bij de basis. Veel van onze klanten vinden het lastig om sfeer te creëren in een nieuw huis. De woning wordt immers kaal opgeleverd, wat precies de reden is dat de basis zo belangrijk is. In overleg brengen we een advies uit voor wand- en raambekleding, maar we denken ook graag met u mee over de beste indeling van de ruimte(s). Want daarbij is vaak meer mogelijk dan u denkt! Bovendien kunnen we zowel het behang als de raambekleding zelf leveren én aanbrengen, waardoor we u zoveel mogelijk ontzien tijdens het inrichten van het nieuwbouwhuis. Indien gewenst verzorgen we zelfs het hele project van ontwerp tot uitvoering!

Interieuradvies

Meubels en stylingadvies voor een nieuwbouwwoning

Hebben we samen keuzes gemaakt op het gebied van de indeling en het kleurgebruik? Is de basis van de woning helemaal naar wens? Dan is het tijd voor de meubels en accessoires, waarmee we elke nieuwbouwwoning inrichten als een comfortabel en super gezellig geheel.

In onze woonwinkel in Den Bosch hebben we een zeer uitgebreid aanbod meubels, accessoires en verlichting. In de verschillende ingerichte hoekjes doet u veel inspiratie op voor het inrichten van uw nieuwbouwhuis, maar we kunnen natuurlijk ook met u meedenken. Laat onze stylisten een ontwerp maken en een verrassende combinatie aan meubels en decoratie voorstellen. In overleg maken we van uw huis een echt thuis. Een plek waar u comfortabel kunt leven, vrienden en familie kunt ontvangen en waar u helemaal tot rust komt. Een omgeving die voor alle bewoners voelt als thuiskomen, en dat terwijl het eerst een kaal en leeg nieuwbouwhuis was.

Interieuradvies

Een professioneel lichtplan voor een nieuwbouwhuis

Een lichtplan is vaak een vast onderdeel van ons stylingadvies, zeker wanneer we een nieuwbouwwoning inrichten. Verlichting speelt immers een belangrijke rol in het creëren van sfeer. Is dat het enige waar u tegenaan loopt bij het inrichten? Dan kunnen we ook enkel een lichtplan opstellen voor de gewenste ruimte(s).

Een passend advies voor het inrichten van een nieuwbouwwoning

Of u nu een compleet interieurplan wenst of enkel advies nodig heeft op het gebied van indeling, kleur, raambekleding of verlichting, onze stylisten staan voor u klaar. Besluit u de raambekleding, het behang of de meubels bij ons aan te schaffen? Dan is het advies voor het inrichten van het nieuwbouwhuis in veel gevallen zelfs helemaal gratis!

We geven onder andere advies in alle volgende steden, maar neem ook gerust contact met ons op als uw woonplaats er niet tussen staat:

  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Oisterwijk
  • Oss
  • Rosmalen
  • Tilburg
  • Vught
  • Waalwijk

Persoonlijk en op maat

Je kent het, je loopt (weer) in een woonwinkel en vindt veel mooi, maar hoe ga je dit bij elkaar pakken. En nog belangrijker; hoe maak je dit eigen?

Kom je er zelf niet uit? Maak dan een vrijblijvende afspraak om elkaar te inspireren en knopen door te hakken.

We geven je uiteraard graag kleur- en behangadvies. Maar ook een uitgebreid totaalplan voor een gehele verdieping is mogelijk. En wat te denken van een lichtplan om sfeer in huis in de juiste toon te zetten.