Eijffinger behang kopen

In onze webshop kun je een grote collectie Eijffinger behang kopen. Eijffinger is misschien wel het bekendste behangmerk op de Nederlandse markt en dat is niet voor niets als je het ons vraagt. De vele trendy designs doen het goed in elke ruimte en toveren bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer of kinderkamer gemakkelijk om tot een stijlvol en gezellig geheel. Bij Pauw Interieur kun je alle dessins en kleuren van Eijffinger behang kopen, ondanks dat je in de webshop slechts een selectie vindt. In onze showroom kun je alle ontwerpen bovendien in het echt bekijken en met onze gratis sample service kun je ze ook thuis beoordelen. Ook is het mogelijk om het behang te bestellen dat in de uitzendingen van "VTwonen weer verliefd op je huis" aan bod is gekomen. Met Eijffinger behang kun je werkelijk alle kanten op, van een romantische bloemenprint met museumuitstraling tot grafische prints met een Scandinavische look. Bovendien is het behang verkrijgbaar in diverse trendy kleuren zoals goud, groen, blauw zwart of wit; Eijffinger heeft het allemaal!

Eijffinger behang

Bel: 06 19792452

WhatsApp: 06 19792452

Eijffinger behang online bestellen

In onze webshop kun je gemakkelijk alle soorten Eijffinger behang online bestellen. Staat het dessin van jouw wens er niet tussen? Contacteer ons dan even, want we kunnen alle ontwerpen van dit populaire merk voor je bestellen en snel leveren. De mooie museum behanglijn bijvoorbeeld, met vele bloemenprints en schilderingen die tot de verbeelding spreken, of juist een minder opvallende print uit de lijn Natural Wallcovering. Daarin vind je bijvoorbeeld grasweefselbehang of behang met kurklook, beiden heel bijzonder als basis voor je interieur! De collectie Eijffinger behang omvat echter nog veel meer designs en dat in ontelbaar veel verschillende stijlen en kleuren. We kunnen het ons dan ook voorstellen dat je het moeilijk vindt een keuze te maken en daarom staan onze stylisten voor je klaar met een passend behangadvies. Heb je een specifieke stijl of sfeer in gedachten voor de ruimte? Wij selecteren een aantal behangprints die daar goed bij passen. Ben je juist fan van een bepaalde kleur, maar weet je niet of deze past bij je huidige inrichting? Ook dan kunnen we je helpen, zodat je nieuwe Eijffinger behang perfect aansluit bij de meubels en/of accessoires die je reeds hebt staan.

Eijffinger Vivid behang

Interieuradvies incl. Eijffinger behang in Den Bosch en omgeving

Droom jij van een geheel nieuw interieur en wil je jouw nieuwe Eijffinger behang complementeren met nieuwe meubels, lampen en misschien zelfs een nieuwe vloer? Om een gezellig interieur te creëren is het belangrijk dat alle elementen bij elkaar passen en op elkaar zijn afgestemd. Zo ontstaat er balans. Wil je graag wat hulp van een ervaren stylist? Voor een scherpe prijs geven we bij Pauw Interieur een passend interieuradvies op maat, eventueel gebaseerd op het Eijffinger behang dat je reeds hebt uitgezocht. Dit interieuradvies geven we aan huis, want wij geloven dat een advies uitbrengen niet mogelijk is wanneer we de ruimte niet zelf hebben gezien. Je kunt onze stylist daarvoor inhuren in de gehele regio Den Bosch, bijvoorbeeld in een van de onderstaande plaatsen:

  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Oisterwijk
  • Oss
  • Rosmalen
  • Tilburg
  • Vught
  • Waalwijk
Eijffinger behang