Velvet sofa’s gotta love it!

Velvet sofa’s gotta love it!

Velvet ofwel velours is de stofferingstrend voor 2018. En dan niet de stoffige rode velours uit de jaren 80, maar in kleuren van deze tijd. Wat een perfecte combi!

De velvet sofa of chairs doen luxe aan. En omdat hotels en restaurants al voor zijn met deze trend, raken wij er ook langzaam verliefd op.

De prachtige stof is toepasbaar op vrijwel ieder model stoel of bank. Met een uitgebreid scala aan mogelijke kleuren is iedere compositie denkbaar.

Denk bijvoorbeeld aan de klassieke chesterfield. Deze stijl is nooit uit de mode, maar met deze hedendaagse bekleding geeft het een modern chique uitstraling:

In kleinere woonkamers wordt vaak gekozen voor een sofa met een hoek eraan. De kleuren voor 2018 doen het erg goed op dit model; hier is gekozen voor een contrasterende bies , dit geeft een extra classy look! Love the pink color!

Of ben je nog niet klaar met okergeel? Dat mag natuurlijk ook. Hier past de sofa perfect in een robuust landelijk interieur, ik vind dit echt een te gekke combi

Tot slot wil ik je deze bank niet onthouden. Prachtige charcoal gekleurde bank, rijk gevuld met kussens. Op deze bank is het hele interieur aangepast; het karpet , de kleuren op de wanden, de salontafel, alles zorgt ervoor dat de bank samensmelt met haar omgeving, maar toch een echte eye-cather is.

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie