Khroma behang kopen

In de webshop en showroom van Pauw Interieur kun je een grote collectie Khroma behang bestellen. Dit luxe behangmerk staat bekend om zijn trendy designs met een wereldse uitstraling in diverse bijzondere kleuren. De designers achter Khroma behang mengen de kleuren namelijk totdat de tint past bij de huidige trends, wat je terugziet in de diepgang van de patronen. De designs worden geprint op mat vliesbehang, wat erg gemakkelijk op de muren aan te brengen is. Bovendien is Khroma behang afwasbaar. Het is dus niet alleen een stijlvolle, maar ook een praktische keuze om Khroma behang te bestellen. In onze webshop heb je veel keuze uit de bijzondere behangprints van Khroma (en vele andere luxe behangmerken) en in onze showroom in Den Bosch kun je alle prints in het echt komen bewonderen. Liever beoordelen hoe de print in jouw woon- of slaapkamer tot uiting komt? Maak dan gerust gebruik van onze gratis sample service!

Khroma behang

Bel: 06 19792452

WhatsApp: 06 19792452

Ons aanbod Khroma behang

Onze collectie Khroma behang is zeer uitgebreid en omvat vele designs die allemaal een even luxe uitstraling hebben. Het merk maakt bijvoorbeeld betonlook behang, zoals de Khroma prisma Sketch of de Khroma Prisma marquetry lijn. Daarnaast heeft het ook prachtige designs met een etnisch tintje, zoals de Tribute Ohin en de Tribute Mask, beiden verkrijgbaar in diverse kleuren. Alle behangprints van dit trendy merk zijn overigens verkrijgbaar in meerdere kleurstellingen. Daardoor kies je gemakkelijk de tint die het beste past bij jouw interieur of woonstijl. Ben je fan van al het Khroma behang, maar kom je er zelf niet helemaal uit? Onze interieurstylist helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Of je nu enkel een kleur- en/of behangadvies wilt of een interieuradvies voor een complete make-over, wij helpen je graag!

Khroma behang licht

Khroma behang als basis voor je interieur

Bij Pauw Interieur vind je een grote collectie behangprints die van jouw interieur in één klap een stijlvol geheel maken. Khroma behang bestellen is een slimme keuze voor wie houdt van chic behang met mooie details. Het merk maakt enkel behang van topkwaliteit, dat zeer kleurvast is en een leven lang mooi blijft. Met Khroma behang haal je een opvallende print in huis die niet snel zal vervelen, of je hem nu in de hal, de woonkamer of de keuken toepast. Ga je voor een van de kleuren in de opvallende Khroma Kimono lijn (met een Japans tintje) of liever een van de grafische kunstwerkjes uit de Khroma Orbital serie? Wij denken graag met je mee, zodat het gekozen behang precies past in jouw interieur en de gewenste sfeer uitstraalt.

Khroma behang in onze showroom

Vind je het lastig om in onze webshop een keuze te maken uit alle verschillende soorten Khroma behang? Dat snappen we heel goed! Daarom kun je in onze showroom in Den Bosch alle soorten behang in het echt komen bekijken en, indien gewenst, tevens gratis samples aanvragen. Wil je graag een interieuradvies op maat? Onze stylisten zijn werkzaam in de gehele regio rondom Den Bosch, zoals in de volgende plaatsen:

  • Eindhoven
  • Oisterwijk
  • Oss
  • Rosmalen
  • Tilburg
  • Vught
  • Waalwijk
Khroma behang