Designs

Elshout –

Voor familie Koemans ontwierp ik een kleurenplan en een wand- en stofferingsadvies.

Voor de woonkamer wilden zij graag een rustige basis , uitgaande van natuurlijke materialen. Voor deze ruimte heb ik een pallet gekozen van groen , wit en houttinten. Er worden zwarte stalen deuren geplaatst om het geheel spannender te maken. Op de wanden komt een lichtgroene wandbekleding van Armani Casa, de vloer wordt belegd met een lichtgrijze tegel en de meubelen zijn voornamelijk van teakhout. De raamstoffering houden we zuiver wit.

Op de slaapkamer willen we een beachlook. Hier komt een honingbruine wandbekleding met een rietmotief. Ook hier komt een zwart kozijn , een overige wand blijft wit en voor het raam komt een stevig zuiver wit gordijn. Om het geheel af te maken komt aan de buitenkant, onder het raam , een border van rietgrassen.

Conceptboek Familie Koemans[4]

[vc_images_carousel images=”3612,3806,3807,3630″ img_size=”medium” title=”Elshout”]

Verkoopstyling

Binnen 1 dag verkocht, 12 aanmeldingen voor bezichtiging!

Voor een kort advies in verkoopstyling betaalt u slechts € 245,- . Aangetoond is dat een verkoopklare woning 6 x sneller wordt verkocht. Dat is een hele zorg minder toch.

[vc_images_carousel images=”3802,3714,3803″ img_size=”medium” title=”Verkoopstyling”]

Moodboard voor de make-over van een riante woonkamer in een woning in Vught. De werkzaamheden zijn in volle gang en binnenkort het eindresultaat hier.

Moodboard vught