Default Home

Zo trots als een pauw.

Het concept

Wat een uniek dier. Iedereen die een pauw ziet wil hem even van dichtbij bekijken, want je ziet een pauw niet dagelijks. Een pauw staat ook symbool voor trots en het kleurenpallet van de veren is zo prachtig doordacht, je hoopt altijd dat hij even zijn veren spreidt. Dat maakt het beeld compleet. Geïnspireerd door de symbolische kracht en het mystieke van deze verschijning was de naam voor ons snel duidelijk. Pauw interieur, een interieur waarvan iedereen zich afvraagt hoe dit zo totstand komt, welke inspiratie gaat eraan vooraf en waarop je trots mag zijn.

“Ik heb oog voor detail en ga door het vuur voor het resultaat dat het best past bij mijn opdrachtgever”.

–  Joyce Vos

Pauw Interieur is letterlijk een kind geboren uit een familie vol interieurachtergrond. Waar we 35 jaar geleden begonnen met een behangersbedrijf, zijn de we laatste jaren meer bezig met totaalconcepten. We hebben in deze jaren een netwerk om ons heen gebouw van betrouwbare leveranciers van mooie wandbekleding, raambekleding, vloeren en stalen deuren.

LEES MEER

Gevoel voor styling

Een carte blanche, dat zie ik graag. De mooiste kunst wordt gecreëerd op een blanco doek. In één keer dat thuisgevoel, dat is wat we bieden. Aan de hand van uw plan van eisen stel ik een compleet interieurontwerp op.  Maar ook beknopt stylingadvies of het verkoopklaar maken van uw woning is iets wat ik graag voor u doe.

LEES MEER

Volg mij op FACEBOOK & INSTAGRAM