Diensten

Wat gaan we samen ontwerpen?

Ik kan natuurlijk roepen hoe mooi iets zal staan, maar ik snap dat u denkt : ‘ Hoe ziet het totaalplaatje eruit?Staat alles wel mooi bij elkaar?’  Een hulpmiddel dat ik in deze kan aanreiken is een stappenplan van A tot Z. Ik begin met een grove indeling, daarna een definitieve indeling en aan de hand van uw wensen en voorkeuren worden kleuren en materialen bepaald.

Interieurontwerp A-Z

Een carte blanche. Aan de hand van uw plan van eisen stel ik een compleet interieurontwerp op.

Een goed interieurontwerp loont. Wat we uitdenken op papier behoeft enkel een correcte uitvoering.  Zelf hoeft u niet meer te zoeken naar een samenhang van gebruiksfuncties in uw woning. Uw basis, uw woning passen bij u, het is tenslotte op uw maat gemaakt. Een totaalontwerp omvat de volgende elementen;

  • Inventarisatie van uw wensen
  • Moodboard
  • Voorlopig en definitief ontwerp
  • Kleur- en materialenplan
  • Meubelenkeuze
  • Lichtadvies

Dit wordt gevisualiseerd met 3d beelden en wandaanzichten. Uiteraard kunt u ook een selectie maken uit de diensten die u wilt uitbesteden. U ontvangt altijd een offerte op maat.

 

Stylingadvies

Vaak heeft u een goed zicht op wat u mooi vind, maar staat het ook allemaal bij elkaar? Krijgt u het niet tot een geheel? Ik kan in uw huidige interieur met enkele aanpassingen een geheel nieuwe sfeer creeren.

Of we gaan iets verder, afhankelijk van uw wensen en budget. Aan de hand van uw smaak stel ik een samenhangend kleur en materiaaladvies op waarmee u zelf kunt gaan shoppen, of u maakt een selectie van mooie spullen uit ons inkoopnetwerk. We gaan dan met u naar het Design Centre zodat u zelf de items kunt zien en de kwaliteit kunt ervaren.

Verkoopstyling

Voelt u er weinig voor om de woning welke u wilt gaan verlaten op te knappen voor de verkoop? Toch is bewezen dat verkoopklare woningen 6 x zo snel verkocht worden. We kunnen met tijdelijke meubelen en nieuwe afwerking op de wanden uw woning updaten naar de woonwensen van nu. Ook helpen visualisaties van hoe de woning er zou kunnen uitzien na een verbouwing bijvoorbeeld mee aan de verbeelding van potentiele kopers. Het budget heeft u zelf in de hand, maar denkt u eens na over de kosten van de hypotheek die voortduren, terwijl de woning al verkocht had kunnen zijn?

Verkoopstylingadvies is al mogelijk vanaf € 245,- Hoe beter u de woning presenteert hoe groter de kans op succes, en kunt u ook verder met uw toekomstplannen!

You never get a second chance to make a first impression!

Lichtadvies

Overdag is het licht bepaald, ‘s-avonds is het licht bepalend. Het is belangrijk om de verschillende gebruiksfuncties in een ruimte op hun eigen manier te belichten. Denk aan een leesplek, TV-verlichting of keukenverlichting. Het is zo aangenaam als dit in balans is. Aan de hand van de woningindeling op papier denken wij vantevoren de gevolgen en invloed van verschillende verlichtingen uit. Daar heeft u in de praktijk het genot van.