LOADING...

BNS Crisp

Kleuren winter 2018/2019

25 October 2018

Gekozen door Flexa kleurexperts om het optimisme van nu te weerspiegelen. Spiced Honey is een warme amberkleurige tint, geïnspireerd door de schoonheid van honing. Spiced Honey kan rustgevend, gezellig of levendig zijn naargelang van het palet waarmee je het combineert.

Deze warme kleur laat zich goed combineren met rosé, groen en goud. 

 

Tips verkoopklaar maken woning

15 March 2018
Aanstaande 7 april is het weer zover. De NVM Open Huizen route. Voor veel woningzoekers een fijne en laagdrempelige manier om een te koop staande woning te bekijken. Gebleken is dat uit deze open huize route eerste contacten ontstaan en zeker kan leiden tot verkoop van uw woning. Een kijker vind het prettig om de huidige bewoner vragen te kunnen stellen, welke de makelaar niet kan beantwoorden. Bijvoorbeeld over de wijk en haar activiteiten. Doet u mee aan deze route? Bekijk dan mijn tips om het maximale resultaat uit deze dag te halen voor uw te koop staande woning.

 

#1 You never get a second chance to make a first impression

Dit is eigenlijk je laatste stap, maar omdat ik dit het belangrijkste motto vind zet ik hem bovenaan. Besteed aandacht aan je voortuin / entree. Staan de plantjes er gezellig bij?Ruikt het fris als je binnenkomt?En dan bedoel ik iets wat iedereen lekker vind; geen persoonlijk huisgeurtje maar een raampje open of een gebakken cake is al voldoende. Geen tijd voor baksels? Een geurkaars vanille doet het ook prima. Verder jassen van de kapstok die je niet gebruikt, rondslingerende sjaals, schoenen –> in de kast. Ramen gezeemd?Kozijnen in de lak?

#2 Blijf objectief

Kleine prullaria of te veel meubelen leiden af van waar het om gaat; de ruimte. Alle herinneringen die  je hebt gemaakt in dat huis hoeven niet allemaal tentoongesteld te worden. Vraag jezelf kritisch af of je niet teveel spulletjes hebt staan. Dit geldt ook voor kleuren, het is heel persoonlijk welke kleuren iemand mooi vind in een interieur, maar met lichte tinten zit je altijd goed. Uitgesproken kleuren leiden ook weer af van de ruimte waar het om gaat. Ook raad ik aan speelgoed zo veel mogelijk op te bergen of centreer het in 1 speelhoek.

#3 Show off

Benadruk de beste positieve punten. Dit zijn de unieke verkooppunten van de woning. Dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld ; een ruime tuin, de ligging van de tuin, de indeling van de woonkamer, nieuwe apparatuur , een energiezuinige woning, de buurt, de heerlijke badkamer, de mogelijkheid om te verbouwen.

#4 Niet l*llen maar poetsen

Iedereen herkent een fris gepoetst huis, neem de dag vantevoren lekker de tijd om alles even af te stoffen,  soppen en te stofzuigen. Zet de vloer nog even in de glans. ‘s-Ochtends nog wat puntjes op de i: zorg dat de bedden zijn opgemaakt, gordijnen open, badkamer gedroogd , aanrecht opgeruimd.

#5 Investeer in een professioneel styliste

Wil je snel schakelen en direct succes boeken? Investeer dan eenmalig in een advies van een stylist. Ook als de woning langer te koop staat kan ik met je meedenken en komen tot een nieuwe strategie voor de verkoop van de woning. Weeg de investering af tegen de opbrengst van de verkoop.

 

Velvet sofa’s gotta love it!

1 February 2018

Velvet ofwel velours is de stofferingstrend voor 2018. En dan niet de stoffige rode velours uit de jaren 80, maar in kleuren van deze tijd. Wat een perfecte combi!

De velvet sofa of chairs doen luxe aan. En omdat hotels en restaurants al voor zijn met deze trend, raken wij er ook langzaam verliefd op.

De prachtige stof is toepasbaar op vrijwel ieder model stoel of bank. Met een uitgebreid scala aan mogelijke kleuren is iedere compositie denkbaar.

Denk bijvoorbeeld aan de klassieke chesterfield. Deze stijl is nooit uit de mode, maar met deze hedendaagse bekleding geeft het een modern chique uitstraling:

In kleinere woonkamers wordt vaak gekozen voor een sofa met een hoek eraan. De kleuren voor 2018 doen het erg goed op dit model; hier is gekozen voor een contrasterende bies , dit geeft een extra classy look! Love the pink color!

Of ben je nog niet klaar met okergeel? Dat mag natuurlijk ook. Hier past de sofa perfect in een robuust landelijk interieur, ik vind dit echt een te gekke combi

Tot slot wil ik je deze bank niet onthouden. Prachtige charcoal gekleurde bank, rijk gevuld met kussens. Op deze bank is het hele interieur aangepast; het karpet , de kleuren op de wanden, de salontafel, alles zorgt ervoor dat de bank samensmelt met haar omgeving, maar toch een echte eye-cather is.