About us

Over joyce 

Met een interesse voor de woningmarkt begon ik aan mijn opleiding Vastgoedmanagement, na een aantal jaren te hebben gewerkt als makelaar kwam ik erachter dat ik het interieur interessanter vond dan het makelen. Ik was meer bezig met de woning zo mooi mogelijk te presenteren , met dit onderbuikgevoel moest ik iets. Binnen Multiwand – exclusieve wandbekleding – ben ik aanspreekpunt voor particuliere klanten, dat stuk extra advies en meedenken past bij mij. Maar het bleef niet alleen bij kleur en wandaankleding. Na de opleiding binnenhuisarchitectuur ben ik me meer bezig gaan houden met de totaal inrichting van woningen. 

Met ons leveranciersnetwerk kan ik onze opdrachtgevers een scala aan mooie oplossingen aanbieden, net iets anders, iets exclusievers. Middels beursbezoeken, netwerkbijeenkomsten en mijn lidmaatschap van BSN Crisp blijf ik op de hoogte van de nieuwste trends en merken. Door mijn ervaring in de bouwsector kan ik verschillende disciplines goed op elkaar afstemmen en desgewenst het aanspreekpunt zijn tijdens uw verbouwing. 


Wilt u een interieur met een tijdloos en exclusief karakter? Dan maak ik graag voor u dat ontwerp. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.